tekirdağ prefabrik Can Be Fun For Anyone

Wiki Article

Prefabrik evler ise daha çok fabrikada hazır olarak üretilen parçalardan lego şeklinde modüler olan sınırları olan ama hızlı ve fiyat anlamında uygun yapılardır.

Dış duvar kalınlığı ten cm, iç duvar kalınlığı olarak 6 cm malzeme kullanmaktayız. Duvar panelleri arasında sixteen dansti yoğunluğundaki strafor ve çatı izolasyonu için kullanılan taş yünü bulunmaktadır. Bundan dolayı ısı ve ses izolasyonu betonarme binalara nazaran daha fazladır.

Prefabrik ev kurulumu için temel kazılmasına ihtiyaç duyulmadan özel kalınlıkta zemin betonu yeterli olmaktadır. Cıvata somun birleşimli ve geçmeli modelle tasarlanıp üretilen prefabrik ev firmamız profesyonel ekibince kurulum yapılmaktadır.

Prefabrik ev yapımının önemli bir maliyet kalemi olan temel ve zemin beton maliyeti, prefabrik ve betonarme evler arasında önemli farklılıklar göstermektedir.

Karmod prefabrik ev modellerini, modern day tesislerinde standartlara uygun şekilde inşa eder, bu da daha yüksek bir kalite kontrole ve daha az inşaat hatasına yol açar. Bu sayede Karmod kalitesiyle üretilen hayalinizdeki prefabrik eve kavuşmuş olursunuz.

Tasarımında kullanılan özel programda yapı statiği, mekanik tesisat projeleri aynı anda yapıldığından ekstra masraflar gerektirmez

Prefabrik ev; duvardan penceresine kadar her türlü kırklareli prefabrik ev detayın fabrikada üretildiği ve inşa edilirken temel kazılmasına gerek duyulmayan yapılardır. İstenen yerde kurulumu gerçekleştirilebilen prefabrik evler, hafif yapısıyla doğal afetlere karşı dayanıklıdır.

Arsanızda inşa edilen prefabrik hazır evler zamanla değer kazanır ve daha prefabrik yüksek inşaat ve malzeme kalitesine sahiptirler.

Özellikle prefabrik ev ruhsatı nasıl alınır diye merak ediyorsanız bunun için yaşadığınız ve prefabrik evinizin konumunun yer alacağı ile ve ilçeye bağlı mimarlık ofislerinden birisini ziyaret edebilirsiniz.

Bizim hazır prefabrik evler, genellikle daha güvenlidir ve su baskınlarına ile ninety km/s edirne prefabrik ev fiyatları rüzgar çanakkale prefabrik ev fiyatları hızına kadar dayanıklı kasırgalara karşı dirençli olarak inşa edilmiştir. Önceden tasarlanmış planlardan birini seçebilir veya kendi yeni prefabrik hazır evinizi özelleştirebilirsiniz.

5. Kolay Bakım: Prefabrik evler, bakım açısından da avantajlıdır. Yapısı gereği geleneksel evlere nazaran daha az bakım gerektirir. Bu da ev sahiplerine zaman ve maliyet tasarrufu sağlar.

Sonrasında şap uygulaması yapılması ve köşelere balık sırtı şap yapılması gerekmektedir.

You might be using a browser that won't supported by edirne prefabrik ev Facebook, so we have redirected you to definitely a simpler Variation to supply you with the greatest experience.

Hazır Evin Özel Kaplama Uygulamaları: Prefabrik ev standart olarak H sistem duvar bloklarıyla kurulur. Müşteri talebine göre dıştan ahşap desen, fuga gibi kaplama uygulamaları yapılabilmektedir.

Report this wiki page